Maten som smakar hav
Överallt på ön finner man kärleken till maten. Och eftersom Gotland ligger som det ligger har ön behållit sin lokala särprägel i högre grad än på fastlandet. För den som vill pröva rökeriets smaker på plats i den lilla hamnen, håller rökeriet sin butik och genuina fiskekrog öppet öns alla årstider.
   Här kan du komponera din egen tallrik med delikatesser från havet. Har du tur är den nyrökta fisken fortfarande ljummen. Vi serverar dessutom gästernas favoriter som stående rätter och våra klassiker. Välj bland Rökeriets fisksoppa, varmrökt lax med romsås och kokt färskpotatis, kallrökt lax med dillstuvad potatis och laxsås, stekt strömming med ramslökskräm och potatismos eller rökeriets räklåda med kokta och rökta räkor, aioli, smör och bröd.
   Beställer gör du i kassan där du också får det du vill dricka och sedan blir du serverad läckerheterna vid bordet, inne eller ute och med utsikt över viken.

Vill du handla med dig en bit av Katthammarsvik, hittar du hela vårt sortiment i butiken.

Krogens och butikens öppettider 2019/2020

Efter 10 års högtryck tar nu (fr.o.m 190930) krogen och fiskbutiken en välbehövlig höst och vintervila, öppnar åter igen under våren 2020.
Tack för i år!


Hej!
Är du/ni vår nya kollega i vårt härliga arbetsgäng? Vi söker 2 st. personal som brinner för service, gästbemötande & att ge det lilla extra till vår krogverksamhet "Salteriet"
Tjänsterna (2 st.) är heltid och tillsvidare som ansvarig restaurangchef. Känner du att du är en driven person som älskar många bollar i luften, vill främja en levande landsbygd och gillar ett varierat arbetstempo över året, maila din ansökan CV inkl. personligt brev till ullis@katthammarsviksrokeri.se senast den 10/2. tillträde av tjänsterna 25/3.
Välkommen med din ansökan!